Top

Minipool waterdream

  • Waterdream minipool effegibi
  • Luxe minipool voor thuis italiaans design
0,00


WATERDREAM MAAKT DE CIRKEL ROND

Met een mini-zwembad ontworpen door Giovanna Talocci en Marco Pallocca, voltooit Effegibi zijn aanbod voor een totaal welzijn gekoppeld aan de voordelen van water.

Naast stoom en warmte, essentiële elementen van een sauna en een Turks stoombad, wilde Effegibi in zijn aanbod een derde element, water, integreren. Dit heeft geresulteerd in hetWatersuite zwembad en de Waterdream-minipool - die het begin vormen van een nieuw avontuur dat zich afspeelt naast een steeds veeleisender publiek in termen van welzijn.

Waterdream werd ontworpen door Giovanna Talocci en Marco Pallocca naar aanleiding van een interpretatie die draait om de thema's ontspanning en design, met eenvoudige en essentiële vormen waarin de uitnodiging om door het water gesust te worden evident is. De Source-functie activeert standaard een waterbewegingsspel in combinatie met lichte snedes om te genieten van momenten van pure ontspanning van lichaam en geest. De functies voor hydromassage daarentegen zijn opzettelijk optioneel. Effegibi heeft wederom Perfect Wellness in het centrum van zijn traditie geplaatst


Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code