Top

AGAPE Desk

  • Design wastafel in blad agape desk 7
  • Design wastafel in blad agape desk 1
  • Design wastafel in blad agape desk 4
  • Design wastafel in blad agape desk 5
  • Design wastafel in blad agape desk 6
  • Design wastafel in blad agape desk 3
0,00
  stuk


AGAPE Desk

Fabrikant Agape

Agape design wastafel DESK. Continuïteit en evenwicht tussen de vlakken zijn de fundamentele kenmerken van het ontwerp van dit witte Exmar blad, dat een wastafel en handdoekhouder in een enkele functionele eenheid bevat.
Afmetingen cm 160/200/240 x 50p x 12h - 63 "-78" 3 / 4-94 "1/2 x 19" 5/8 x 4 "3/4 uur
Gewicht 40-50-60 kg, 88,2. -110,2-132,3 lb
Levertijd: 3-5 weken.
Technische info
Agape catalogus

Informatie: Dit product van Agape kunt U bestellen via onze studio. Voor meer info kunt u ons hier mailen of bel 010-2233820

Voor een persoonlijk vrijblijvend interieuradvies of bespreking van een complete hedendaagse interieurverbouwing bent u van harte welkom in onze studio.
Wij werken op afspraak.

Noctum Projecten presenteert de volledige collectie van AGAPE. 
De rol van Agape als marktleider in de zakelijke sector blijkt ook uit het vermogen van de producten  te reageren op de meest uiteenlopende behoeften. De verschillende productlijnen, onderdelen en accessoires vormen een geïntegreerd systeem gebaseerd op ontwerpprincipes geïnformeerd door voortdurend bijgewerkte onderzoek naar esthetiek, functies en technologie.
Agape's producten zijn ISO 9001 gecertificeerd en de kwaliteit ervan wordt verder bevestigd door de vele prijzen welke het bedrijf door de jaren heen heeft gewonnen, namelijk de verschillende "Design Plus" awards, en producten die op de shortlist voor de ADI "Premio Compasso d'Oro" vertegenwoordigd waren.

Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code