Top

Rimadesio tafels

Rimadesio eettafels en vergadertafels


De tafel als een designelement in de woonkamer of werkruimte.
Een brede collectie oplossingen in estethiek en afwerking voor de architectonische leef- of werkomgeving.

Long Island tafel 

Een modern tafelsysteem met een essentiële en verfijnde uitstraling, in overeenstemming met de unieke Rimadesio-filosofie.

Verkrijgbaar in verschillende vormen en afmetingen, maar ook in de uittrekbare versie.

De unieke variëteit aan beschikbare afwerkingen zorgt ervoor dat de long island mooi gecombineerd kan worden met andere voorstellen uit de collectie.

Rimadesio long island tafel
Moderne vierkante eettafel met marmer blad


Rimadesio Manta tafel

Manta is een op maat gemaakte tafel die wordt gekenmerkt door een dun aluminium frame en een tafelblad dat verkrijgbaar is in rond, rechthoekig en bootvormig.
Rimadesio Manta tafel met houten blad

Verkrijgbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen.
Blad keuze in 30 tinten mat of glossy gelakt glas, walnoot of (zwart) eiken of marmer.
Frame in (gelakt) aluminium.

Foto: ronde Manta tafel met een notenhout blad en een glazen caffe kleur inzetstuk in het midden. Het onderstel is in bronzo gelakt aluminium.
Ronde manta tafel in notenhout met een bruin alumnium onderstel

Rimadesio Flat tafel

Serie van tafels ontworpen voor professionele werkruimtes met een geëxtrudeerde aluminium structuur en gelakt glazen blad. De Flat tafel biedt configuraties met werkruimte aan de kopse kant en zijkant en een breed scala aan specifieke toepassingsmogelijkheden en accessoires. Het voorstel maakt het mogelijk om te voldoen aan de typische behoeften van de nieuwe werkgebieden en biedt praktische en functionele oplossingen voor elke bedrijfsomstandigheid.
moderne minimalistisch bureau tafel in gelakt glas RImadesio Flat

Italiaanse design eettafel met glas

Indien u verdere vragen heeft of een vrijblijvend persoonlijk advies wenst kunt u ons een mail sturen of bel direct met 010-2233820

Rimadesio heeft een leidende rol met meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van architecturale oplossingen. In samenwerking met vooraanstaande architecten en ontwerpers biedt Rimadesio zeer gestileerde schuifdeuren, wandkasten, garderobekasten en moderne meubels van Italiaanse topkwaliteit aan.