Top

Schuifdeuren op maat

RIMADESIO GLAZEN SCHUIFDEUREN OP MAAT


De moderne glazen schuifdeuren waarborgen de continuïteit van de ruimte. De exclusieve schuifdeuren vormen een architectonisch concept welke de mogelijkheid creëert verschillende ruimtes af te bakenen, met behoud van een sterk gevoel van eenheid in het algemeen.

Ze zorgen voor een grotere transparantie, gevoel van openheid en laten het natuurlijke licht vrij doorstromen.

Velaria schuifdeuren met inbouwrail en grigio transparant glas. Meer info
Luxe Italiaanse glazen schuifdeuren op maat. Rimadesio Velaria met transparant grijs glas en aluminium kader

Projecten die ontwikkeld zijn voor de maximale veelzijdigheid: "maatwerk" systemen geschikt om aan iedere architectonische situatie tegemoet te komen.

Dit high-end Italaanse merk leidt u naar een dynamisch idee van inrichting, waar licht en functionaliteit de wachtwoorden zijn van de moderne levensstijl.

Grote keuze in afwerking glas en structuur

De schuifdeuren worden uitgevoerd met een geanodiseerd aluminium frame, dat naar keuze afgewerkt kan worden in 36 tinten uit de speciale ecolorsystem, naar keuze geborsteld of gelakt. Met dit aluminium profiel kan eveneens de bekende ‘stalen deuren’ of ‘steel look’ uitstraling bereikt worden.

Het is mogelijk glas toe te passen met een fijnmazig 'net' tussen 2 panelen in de luxe afwerking gold, brons, koper, aluminium of inox.

Of de uitvoering met houtgefineerd aluminium profielen welke de deuren een 'Japans' effect geven.

Er wordt geen vloergeleiding toegepast.

Innovatieve aluminium railsystemen voor de schuifdeuren

De design schuifdeuren worden geplaatst zonder vloerrail, de schuifpanelen kunnen ophangen worden aan een geintegreerd worden opgehangen in een plafondrail (in of opbouw) of een wandrail.

De afwerkingsprofielen van de rails zelf zijn beschikbaar in dezelfde afwerkingen van het paneel of klaar om te worden gelakt in de kleur passend bij het plafond.
inbouwprofiel gelakt in de kleur van de structuur  inbouwprofiel in aluminium  inbouwrail in zelfde kleur als plafond

Velaria

Velaria maatwerkpanelen met een aluminium structuurprofiel in een minimale welke het beste scoort bij de exclusieve esthetische kenmerken van het glas.

Het systeem is voorzien van gepatenteerde innovatieve technische oplossingen om de grootste ontwerpvrijheid te geven.

Sschuifdeur met palladio aluminium structuur en rete bronzo glas. Meer info
Moderne glazen schuifdeur met brons en goudkleurig gaasnet. Exclusief Italiaans design

Stripe

De Stripe schuifdeuren worden gekenmerkt door aluminium dwarsprofielen aan beide zijden van de deuren, waardoor de composities perfect dubbelzijdig zijn.
Stripe met een bruin gelakt aluminium structuur en profielen in dezelfde kleur. Tussen de profielen is grijs transparant glas toegepast. Meer infoRimadesio Stripe moderne glazen schuifdeuren met aluminium profilen. High-end Italiaans design
Rimadesio stripe schuifdeuren met aluminium verticale profielen en glas. Exclusief op maat gemaakt als scheidingwand voor de slaapkamer.

Sail 

De Sail schuifdeur met verticale profielen, waarbij de laatste tevens een afwerking heeft in het luxe gefineerd walnotenhout of warmtebehandeld eiken. De Sail schuifdeur biedt een zeer ruime mogelijkheid tot het combineren van het glas uit de Ecolorcollectie en de uitvoering van de structuur en kan dan ook gezien worden als een waar meubelstuk in de ruimte. 

De Sail schuifdeur met een structuur in walnotenfineer en grijs transparant glas. Meer info
Moderne schuifdeuren in glas en aluminium of notenafwerking rimadesio sail
Japanse schuifdeuren in gefineerd aluminium op maat gemaakt.


Soho

De Soho schuifdeur is uitgevoerd met vlakken in (gelakt) aluminium, gefineerd walnotenhout of eiken.Ook deze schuifdeur heeft raakvlakken met de traditionele Japanse schuifdeur. 
Foto: Rimadesio Soho schuifdeur: structuur in walnotenhout gefineerd aluminium en reflecterend helder glas. Meer info
Moderne glazen schuifdeur met vlakverdeling Rimadesio Soho, exclusief Italiaans design
luxe schuifdeuren met vlakken in hout of aluminium rimadesio soho

Daimon

De Daimon schuifdeur is geinspireerd op de typische traditionele Japanse schuifwand en een waar grafisch en architecturaal lijnenspel. Een kruising van horizontale en verticale aluminium profielen bevestigd op het glas. Ook hier geldt een grote keuze uit de Ecolor glascollectie.  
Foto: Daimon schuifpanelen met bruine aluminium structuur, transparant grijs glas met gelaagd bruine decoratie in dezelfde afwerking van de structuur. Meer info

moderne japanse schuifdeuren op maat in aluminium en glas, Rimadesio Daimon

Graphis Plus

Naast de schuifdeuren met speciale uitvoeringen en bewerking biedt Rimadesio ook minimalistische schuifpanelen uitgevoerd in het Ecolor kleursysteem. 
De Graphis Plus leent zicht hier uitstekend voor. Grote glazen panelen welke toegepast kunnen worden om een privéruimte te creëren. Meer info
Moderne glazen schuifdeuren als afscheidingswand van een slaapkamer Rimadesio Graphis plus

Graphis Light

Voor het afsluiten en stofvrij houden van nissen en inloopkasten is de Graphis Light ontworpen. Enkelvoudige, minimalistische schuifdeuren met enkel glas verkrijgbaar in diverse afwerkingen van het glas en de structuur. Meer info
moderne glazen schuifdeur voor afsluiten van een inloopkast Rimadesio Graphis Light

Siparium 

De Siparium schuifdeuren kunnen zowel als schuifdeur alsook in de harmonica-versie uitgevoerd worden met een keuze in vakverdeling. Met de Siparium is het mogelijk een steellook deur te creëren. 
Foto: Siparium met bronzen glazen panelen en vlakverdeling in bruin gelakt aluminium. Meer info
moderne glazen schuifdeuren met vlakken stalen deuren rimadesio siparium
Foto: harmonicaversie van de Siparium panelen. Bruin aluminium frame met transparant glas. Meer info
Moderne vouwdeur of harmonicadeur Rimadesio Siparium


Compositiemogelijkheden

Tot slot is het mogelijk de schuifdeuren uit de verschillende collecties met elkaar te combineren.
Onderstaand een voorbeeld van de Stripe en Velaria schuifdeur.

moderne op maat gemaakte Italiaanse schuifdeuren voor particulieren en zakelijke ruimtes

Nog een voorbeeld van de Velaria schuifdeur welke zeer goed samengaat met de pivoteren of taatsende Vela binnendeur

moderne glazen schuifdeur in combinatie met de taatsdeur beide in transparant glas Italiaans high-end design

Keyfeatures maatwerk schuifdeuren Rimadesio: 

  • Gepatenteerd schuifprofiel in geëxtrudeerd aluminium, ontworpen om de ruis van het paneel tot een minimum te reduceren wanneer de schuifdeur verschuift
  • Schuifdrager. Dubbele nylon body die kantelt op twee assen, ontworpen om eventuele onvolkomenheden in de muur en het plafond op te vangen om een correcte schuifbaarheid te garanderen. Centrale gegalvaniseerde stalen as. Vier wielen in nylon en glasvezel.
  • Max draagvermogen 100 kg.
  • Zachte bewegingsrem, uitgerust met een terugstelveer. Soft close techniek. 
  • Aanpassing in hoogte van het paneel dankzij de laterale kruiskoppeling. De aanpassing is ook mogelijk met het paneel al gemonteerd om de montagewerkzaamheden zo eenvoudig mogelijk te maken
  • Gepatenteerde afdekprofielen ten behoeve van de rails in geëxtrudeerd aluminium met snelbevestigingssysteem. Beschikbaar in dezelfde afwerking van de frame of klaar om te worden geverfd passend aan de kleur van het plafond
  • Gepatenteerd telescopisch stelprofiel. Hiermee kunt u verschillen in plafondhoogte compenseren zonder het gebruik van opvullingen. Hoogteverstelling 25 mm
  • Aluminium inbouwprofiel, geschikt om op locatie te worden geverfd. Rail verstelbaar tot 14 mm in hoogte

Glazen schuifdeur prijzen

 

De prijs van de schuifdeuren is afhankelijk van een aantal variabelen.

Vanzelfsprekend de afmeting maar ook de keuze van het type glas en de afwerking van het aluminium frame is van invloed op de prijs.

U kunt ons geheel vrijblijvend contacten voor een offerte op maat. 


Indien u verdere vragen heeft of een persoonlijk advies wenst kunt u ons een mail sturen of bel direct met 010-2233820
Voor CAD-DWG tekeningen kunt u ons mailen info[at]noctum.nl


Rimadesio heeft een leidende rol met meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van architecturale oplossingen. In samenwerking met vooraanstaande architecten en ontwerpers biedt Rimadesio zeer gestileerde schuifdeuren, kasten, stellingen en moderne meubels van Italiaanse topkwaliteit.