Top

GlasItalia Aladin Pocket Duo

  • Design glazen pocket schuifdeur glasital 6
  • Design glazen pocket schuifdeur glasital 1
  • Design glazen pocket schuifdeur glasital
  • Design glazen pocket schuifdeur glasital 2
  • Design glazen pocket schuifdeur glasital 3
  • Design glazen pocket schuifdeur glasital 4
  • Design glazen pocket schuifdeur glasital 5
0,00
  stuk


De Aladin Pocket Mono panelen en de Aladin Pocket Duo panelen zijn op maat gemaakt en kunnen worden geïntegreerd in de meest gangbare systemen van frameloze schuifdeuren pocket deuren zoals Scrigno Essential® en de Eclisse® syntese Line.

De Aladin Pocket duo schuifdeuren zijn uitgevoerd in 4 mm dik gehard glas, aangebracht op beide zijden van het frame, zodat dit een volume met een inwendige luchtkamer vormt .
Het glas verkrijgbaar in een breed scala aan afwerkingen en gecertificeerd volgens de veiligheidsvoorschriften ANSI Z97.1 en UNI EN12150 . De twee versies met enkele of dubbele deur kan geleverd worden met of zonder slot . Subframes voor gipsplaten of bakstenen muren kunnen geleverd worden op aanvraag.

Noctum Projecten presenteert de collectie van GlasItalia
GLAS ITALIA biedt een uitstekende selectie van hedendaagse glazen meubels en deuren voor de slaapkamer, eetkamer of woonkamer . Glas Italia is de grootste fabrikant van glazen meubels van Italië. Opgericht door de familie Arosio in Italië is Glas Italia gebaseerd op de Italiaanse glas vakmanschap en de nauwe samenwerking met toonaangevende ontwerpers waaronder Ettore Sottsass en Piero Lissoni . Ontdek het beste in de Italiaanse glazen design meubels met Glas Italia stijlvolle deuren, tafels , spiegels en legplanken.

Wij werken op afspraak.
Tevens bieden wij de mogelijkheid om vrijblijvend op locatie langs te komen voor technisch/bouwkundig advies en inmeten.


Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code