Top

Paola Lenti Ribbon

 • Design lounge bank wol stof paola lenti 1
 • Design lounge bank wol stof paola lenti
 • Design lounge bank wol stof paola lenti 2
 • Design lounge bank wol stof paola lenti 3
 • Design lounge bank wol stof paola lenti 4
 • Design lounge bank wol stof paola lenti 5
0,00
  stuk


PAOLA LENTI KIMONO

Design: Claesson Koivisto Rune, Bestetti

Fabrikant: Paola Lenti

Grote lounge zithoek elementen die kunnen worden ingevuld door vrije enkelvoudige rugleuningen.  De rugleuningen kunnen worden geplaatst naar wens.  Op deze manier kan ieder element een ander uiterlijk krijgen.
Afneembare bekleding hoes verkrijgbaar in een selectie van stoffen uit de collectie.

De HOME Collection van Paola Lenti is verkrijgbaar in een variëteit aan zelf ontwikkelde stoffen.  Het gebruik van een rijk scala aan sprekende kleuren geeft de HOME collectie van Paola Lenti de ruimte zich bijzonder goed te lenen voor de hedendaagse architectonisch vormgegeven professionele of particuliere binnenomgeving.
Paolo Lenti zoekt met haar ontwerpen naar de balans tussen esthetische en technologische innovaties.  Strakke vormen en krachtige lijnen vormen de rode draad in haar ontwerpen.
Paola Lenti HOME bestaat uit een range van moderne modulaire sofa’s, banken, chaise longue, fauteuils en tafels.

Prijzen op aanvraag
Noctum is een creatieve ontwerpstudio voor hedendaagse design interieurs met een Italiaans accent. Noctum Interieurconcepten werkt aan de totaalinrichting van particuliere woningen, winkels, kantoren, horeca.
Tevens verzorgen wij turn-key verbouwingen en renovaties waarbij design, architectonische vormgeving en gebruikersgemak onze ijkpunten zijn.
Wij werken op afspraak.

Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code