Top

AGAPE PEAR

  • Agape pear bath moderne badkamer
  • Design ligbad in cristalplant agape pear by patricia urquiola
  • Agape pear bath by patricia urquiola
  • Modern ligbad in cristalplant vrijstaand agape pear bath
  • Agape pear bathroom by patricia urquiola
0,00
  stuk


AGAPE PEAR BAD

Fabrikant Agape

Agape Pear. Modern ligbad ontworpen door Patrcia Urquiola.  De vrijstaande badkuip in wit Cristalplant biobased uit de Pear collectie. De eenvoudige vorm direct versterkt de ergonomische en de materiële kwaliteiten van het ontwerp. Ook verkrijgbaar in een ingebouwde versie 


Capaciteit: 310 lt
Gewicht: 173 kg.
Afmeting: 184 x 58h x 93d

Levertijd: 3-5 weken
Agape catalogus

Informatie: Dit product van Agape kunt U bestellen via onze studio. Voor meer info kunt u ons hier mailen of bel 010-2233820

Voor een persoonlijk vrijblijvend interieuradvies of bespreking van een complete hedendaagse interieurverbouwing bent u van harte welkom in onze studio.
Wij werken op afspraak.

Noctum Projecten presenteert de volledige collectie van AGAPE. 
De rol van Agape als marktleider in de zakelijke sector blijkt ook uit het vermogen van de producten  te reageren op de meest uiteenlopende behoeften. De verschillende productlijnen, onderdelen en accessoires vormen een geïntegreerd systeem gebaseerd op ontwerpprincipes geïnformeerd door voortdurend bijgewerkte onderzoek naar esthetiek, functies en technologie.
Agape's producten zijn ISO 9001 gecertificeerd en de kwaliteit ervan wordt verder bevestigd door de vele prijzen welke het bedrijf door de jaren heen heeft gewonnen, namelijk de verschillende "Design Plus" awards, en producten die op de shortlist voor de ADI "Premio Compasso d'Oro" vertegenwoordigd waren.

Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code