Top

Rimadesio Luxor Deuren Leder

  • Rimadesio design deur lederen panelen le 1
  • Rimadesio design deur lederen panelen le
  • Rimadesio luxor deur leer leder leather
  • Design deur in lederen  leer rimadesio l
  • Lederen grepen rimadesio luxor deuren
  • Rimadesio lederen deuren leather doors rimadesio
0,00
  stuk


Exclusieve lederen binnendeur met deurpost in leder


Rimadesio luxor draaideur met gepolijst aluminium structuur, deurpaneel, deurpost en handvat bedekt met fango leer. Katoenen stiksels in identieke kleur. De vlakke deur Luxor is verkrijgbaar in acht tinten leder.

Een nieuw voorstel op Rimadesio’s creatieve pad; het definiëren van nieuwe stilistische mogelijkheden. Een project dat de evolutie van de Luxor binnendeurenserie vertegenwoordigd. Technologische kwaliteit komt overeen met exclusieve esthetiek. Luxor is geschikt een primaire basisfunctie te vervullen voor de opkomende nieuwe interieuroplossingen.
Luxors’ bijzonderheid is het handvat: de inzet met eenzelfde kleur als de glazen plaat.
Luxor wordt geproduceerd in vier standaard breedtes en in een speciale hoogte en breedte.
Deze design deur is verkrijgbaar in het Ecolorsystem van gelakt glas, aluminium frame, of in de exclusieve versie van "white look" wit gelakt glas met een wit gelakt aluminium frame.

        Technische data - contact ons
       http://ecomm.original-bathrooms.co.uk/images/dwg.png DWG-tekeningen - contact ons


Indien u verdere vragen heeft of een vrijblijvend persoonlijk advies wenst kunt u ons een mail sturen of bel direct met 010-2233820

Rimadesio heeft een leidende rol met meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van architecturale oplossingen. In samenwerking met vooraanstaande architecten en ontwerpers biedt Rimadesio zeer gestileerde schuifdeuren, wandkasten, garderobekasten en moderne meubels van Italiaanse topkwaliteit aan.Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code