Top

Kaptafel

Design kaptafel op maat 


Een luxe, minimalistische kaptafel of ook wel toilettafel van Rimadesio, geheel op maat gemaakt in glas met een al dan niet gelakte aluminium structuur.

De toegepaste kleurmogelijkheden van het glas komen uit het speciale Ecolor programma van Rimadesio en kunnen zowel in een matte afwerking als hoogglans uitgevoerd worden.

 

Wilt u boven de kaptafel nog mooie legplanken dan is het EOS systeem hiervoor bijzonder geschikt. Ook hierin is het mogelijk LED-verlichting te integreren.Design kaptafel op maat italiaanse luxe in de slaapkamer Rimadesio Abacus

Design kaptafel op maat gemaakt. Rimadesio Abacus
Voor meer informatie over de mogelijkheden van het samenstellen van een mooie kaptafel al dan niet met een achterwand, kunt u hier contact met ons opnemen of bel 010-2233820.

Wij werken op afspraak of komen langs op locatie.

 

Rimadesio heeft een leidende rol met meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van architecturale oplossingen. In samenwerking met vooraanstaande architecten en ontwerpers biedt Rimadesio zeer gestileerde schuifdeuren, kasten, stellingen en moderne meubels van Italiaanse topkwaliteit.