Top

Abacus 22

Prijzen rimadesio abacus kastinrichting, inloopkasten, interieursystemen inloopkasten

Prijzen rimadesio abacus kastinrichting, inloopkasten, interieursystemen inloopkasten

Prijs excl. 21% BTW en montage € 12.440,00
Optioneel: LED-verlichting

Rimadesio Abacus inloopkasten.
Met de Abacus design inloopkast behoudt Rimadesio haar innovatieve ontwikkelingsdrang naar nieuwe interpretaties van esthetische mogelijkheden: de inloopkast op maat wordt een kamer van gelakt glas waarbij extreem dun en strikt geometrische horizontale elementen zijn geplaatst. Gevangen tussen technologie en suggestiviteit, nieuwe stilistische waarden voor omgevingen gewijd aan persoonlijk ruimte en orde.
Een ontwerp dat in staat is om eenheid tussen functionaliteit en sfeer te creëren mede vanuit het oogpunt van de verlichtingsinstallatie dankzij de ingebouwde verlichting op het bovenste gedeelte van de wandpanelen, gecombineerd met LED-lampjes op de planken.

Indien u verdere vragen heeft of een vrijblijvend persoonlijk advies wenst kunt u ons een mail sturen of bel direct met 010-2233820

Rimadesio heeft een leidende rol met meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van architecturale oplossingen. In samenwerking met vooraanstaande architecten en ontwerpers biedt Rimadesio zeer gestileerde schuifdeuren, wandkasten, garderobekasten en moderne meubels van Italiaanse topkwaliteit aan.