Top

Dress Bold 25

Prijzen rimadesio abacus kastinrichting, inloopkasten, interieursystemen inloopkasten

Prijzen rimadesio abacus kastinrichting, inloopkasten, interieursystemen inloopkasten
Prijs excl. 21% BTW en montage € 5.670,00
Optioneel: LED-verlichting

Dress Bold design inloopkastsystemen of walk-in closets van Rimadesio.
Maatwerksystemen kastinterieuren met optionele oplossing in samenstelling voor lineaire, hoek- en C-vormige ontwerpen om zo uw inloopkast te personaliseren.
Dress Bold inloopkasten biedt twee esthetische opties: met zichtbare staanders of met wandpanelen, verkrijgbaar in gelakt glas, spiegel of hout en met verlichting.
De accessoires, bestaande uit: kledingstangen, broekrekken, ladesystemen etc, kunnen vrij rechtop langs de wand geplaatst worden middels het gepatenteerde systeem van Rimadesio, welke ervoor zorgt dat gaten in wanden vermeden worden.
Een voorbeeld van de veelzijdigheid van de Dress Bold inloopkast is te combinatie met de Siparium schuifdeuren welke maximale vrijheid geeft aan de toegankelijkheid van de inloopkast en deze een avant-garde oplossing biedt voor het interieur.
Kamers die veranderen afhankelijk van uw wensen: De Dress Bold inloopkast belichaamt het dynamische concept van Rimadesio’s inloopkastsystemen.

Indien u verdere vragen heeft of een vrijblijvend persoonlijk advies wenst kunt u ons een mail sturen of bel direct met 010-2233820

Rimadesio heeft een leidende rol met meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van architecturale oplossingen. In samenwerking met vooraanstaande architecten en ontwerpers biedt Rimadesio zeer gestileerde schuifdeuren, wandkasten, garderobekasten en moderne meubels van Italiaanse topkwaliteit aan.