Top

Luxe inloopkasten

Moderne inloopkasten op maat


Het Italiaanse exclusieve high-end merk Rimadesio is toonaangevend en trendsetting in het ontwerp en de fabricage van architectonische interieuroplossingen waaronder luxe inloopkasten en schuifdeuren

Abacus systeem met glazen wandpanelen en zwevende ladenblokken in bianco latte gelakt glas, legplanken in gelakt wit aluminium voorzien van ledverlichting. 
Schuifdeur Velaria 
Luxe maatwerk inloopkast Rimadesio Abacus
 
De moderne inloopkasten van Rimadesio fuseert architectuur en modulariteit van de systemen. De meest persoonlijke  privéruimte van het huis wordt ontworpen met de meest innovatieve en stilistische invulling van de moderne inloopkleedruimte. Drie complementaire systemen, met de gemeenschappelijke deler de veelzijdigheid en de grote mogelijkheid in maatwerk. Combinaties van glas, leder, aluminium en houten panelen.

Deze luxe inloopkasten kunnen afgesloten worden met een van de fraaie schuifdeuren uit de collectie.

Rimadesio Abacus inloopkast

Met de Rimadesio Abacus inloopkast behoudt Rimadesio haar innovatieve ontwikkelingsdrang naar nieuwe interpretaties van esthetische mogelijkheden: de inloopkast wordt een kamer van gelakt glas waarbij extreem dun en strikt geometrische horizontale elementen zijn geplaatst.
Een ontwerp dat in staat is om eenheid tussen functionaliteit en sfeer te creëren mede vanuit het oogpunt van de verlichtingsinstallatie dankzij de ingebouwde verlichting op het bovenste gedeelte van de wandpanelen, gecombineerd met LED-lampjes op de planken. Meer info... 

Foto: Glazen achterpanelen, ladeblokken, legplanken in gelakt tortora glas, lederen accessoires, organizers, pantalonhouders, LED-verlichting in de achterpanelen.
luxe maatwerk inloopkast in glas, hout en aluminium Italiaans high-end design Rimadesio Abacus
Foto: grigio chiaro gelakte glazen panelen, vloer en zwevende ladeblokken en grigio ombra gelakte aluminium planken met uittrekbare accessoires.
rimadesio abacus inloopkast op maat

Rimadesio Dress Bold inloopkasten

Rimadesio Dress Bold inloopkastsystemen of walk-in closets van Rimadesio. Maatwerksystemen met optionele oplossing in samenstelling voor lineaire, hoek- en C-vormige ontwerpen.

Dress Bold biedt twee esthetische opties: met zichtbare staanders of met wandpanelen, verkrijgbaar in gelakt glas, spiegel of hout met tegenlicht.

De accessoires, bestaande uit: kledingstangen, broekrekken, ladesystemen etc, kunnen vrij rechtop langs de wand geplaatst worden middels het gepatenteerde systeem van Rimadesio welke ervoor zorgt dat gaten in wanden vermeden worden. Meer info...

Foto: bronzo gelakt aluminium structuur, achterpanelen in stof, vloerbodem, legplanken en kastmodule van melamine iepenhout.moderne design inloopkast op maat high-end Italiaans design Rimadesio Dress Bold

Bruine aluminium structuur, achterpanelen, ladeblokken en legplanken in donker larix melamine-afwerking. Ladeblokken met top in lederen afwerking.

Rimadesio Dress Bold inloopkast 

Foto:piombo gelakte structuur, achterpanelen, vloerbasis, planken en kastinrichting in grijs eiken melamine, uittrekbare accessoires in argilla leer met fronten in piombo mat gelakt glas. 
Italiaanse design maatwerk inloopkast Rimadesio Dress Bold

Rimadesio Zenit inloopkasten


Rimadesio Zenit is het innovatieve walk-in closet en inloopkastensysteem door Rimadesio bedacht voor vrijwel elk gebied van de woning. Zenit wordt gekenmerkt door haar bijzondere ontwerpprincipes.

Een uitzonderlijk veelzijdig systeem dat u verlicht van de beperkingen van "box-achtige" eenheden en van alle functionele beperkingen: elk element kan vrij worden gepositioneerd in het gewenste aantal en op de gewenste hoogte.

De kern van het programma bestaat uit een exclusieve bajonet-bevestiging, welk op ieder punt geplaatst kan worden.
Meer info...
Foto: inloopkast zenit met bruine aluminium staanders, castoro geregenereerd leder en donker melamine kasteninrichting.
Exclusieve inloopkast geheel op maat gemaakt interieur in aluminium, leder en hout, Rimadesio Zenit, Italiaans design

Foto: zwarte aluminium staanders, legplanken in transparant grijs glas, glanzende, zwart gelakt glazen zwevende ladenblokken.

Rimadesio Zenit moderne inloopkast met aluminium staanders en glazen legplanken

Fotopiombo gelakte aluminium structuur, planken met grijs transparant glas, accessoires in geregenereerd argilla leer en grijs eiken
Rimadesio Zenit inloopkast op maat

Exclusieve Italiaanse inloopkast op maat met aluminium staanders en glazen legplanken Rimadesio Zenit

Rimadesio Cover inbouwkast


Rimadesio Cover is een systeem van glazen draaideuren welke toegepast kan worden bij inloopkasten of, eventueel, nissen te transformeren in wandkasten.

Cover is leverbaar met eigen interne uitrusting welke geen wandmontage behoeft;  een rechtstreekse toepassing in de dragende structuur van de deuren.

De interne inrichting omvat grondunits, legplanken, kleerhangerstangen en ladeblokken.

Een nieuwe toevoeging aan de Cover serie: Rimadesio Cover uitgevoerd als vrijstaand model. Meer info

rimadesio cover kast

Rimadesio Cover kast vrijstaand

Rimadesio Cover. Vrijstaand modulair kastensysteem uitgevoerd in glas, aluminium en optioneel lederen accessoires ten behoeve van de inrichting.

Geheel op maat zijn deze modulaire units toe te passen in iedere particuliere of zakelijke architectonische situatie.

De interne inrichting omvat grondunits, legplanken, kledinghangstangen en ladeblokken. Meer info...Rimadesio Cover kast. Vrijstaand model

Luxe display kasten

Voor de moderne kleedruimte biedt Rimadesio naast de inloopkasten en (vrijstaande) garderobekasten ook nog de mooie display kastsystemen aan die vrij in de ruimte kunnen staan voor het opbergen of juist uit het oog houden van de persoonlijke accessoires. 
Kasten uitgevoerd met glazen of walnotenhout lades en een glazen vitrine. 

Alambra Isola display kast voor de luxe kleedkamer of inloopkast
Rimadesio Alambra isola met lades in notenhout, glazen display
Dolmen vrijstaande display 
luxe vrijstaande display voor de inloopkast of kleedkamer

Indien u verdere vragen heeft of een vrijblijvend persoonlijk advies wenst kunt u ons een mail sturen of bel direct met 010-2233820

Rimadesio heeft een leidende rol met meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van architecturale oplossingen. In samenwerking met vooraanstaande architecten en ontwerpers biedt Rimadesio zeer gestileerde schuifdeuren, wandkasten, garderobekasten en moderne meubels van Italiaanse topkwaliteit aan.