Top

Rimadesio Abacus Living 13

  • Design tv meubel boekenkast wandkast rimadesio abacus
  • Design tv meubel in glas op maat luxe wandmeubel rimadesio abacus
  • Moderne wandkast wandmeubel op maat in glas rimadesio abacus
0,00
  stuk


Rimadesio Abacus design wandmeubel in gelakt glas 13

Rimadesio Abacus luxe wandkast uitgevoerd in glas.  Verkrijgbaar in 30 glossy kleuren uit het exlusieve kleurenpallet van Rimadesio alsook in 20 matte kleuren. Tevens is het mogelijk via een eigen RAL-kleur het meubel uit te laten voeren.

Op deze afbeelding een wandmeubel van Rimadesio met panelen voorzien van LED-verlichting aan de boven- en onderkant, kastmodules in gelakt caffè glas, glazen legplanken in gelakt opaque glas met geintegreerde LED-verlichting.

Afmetingen H 1977 W 4004 D 655.
Nieuwe oplossingen in het  modulaire wandsysteem Abacus welke zich kenmerken door een strenge geometrie zoals de mogelijkheid van het hebben van een compositie met de bovenste plank gelijk met de achterkant.
Een nieuwe oplossing voor het tv-scherm is ook beschikbaar, en voldoet zo aan de evolutionaire trend van het moderne leven.

Abacus Living kenmerkt zich door haar modulaire opbouw en prachtige vormgeving.
Als een echt "work in progress" systeem, is Abacus Living vandaag de dag verrijkt met andere oplossingen om de veelzijdigheid van de samenstelling uit te breiden. Abacus biedt een maximale aanpassing van het gebied, zelfs met behoud van de minimale en geavanceerde functies.
Abacus Living biedt uitgebreide mogelijkheden met glazen wandpanelen, verkrijgbaar in vijf breedtes en vijf verschillende hoogtes.
De uitgebreide selectie aan opslagunits en accessoires voor het HiFi-gebied maakt het mogelijk de creatieve oplossingen in te passen aan de hedendaagse behoeften van de gebruiker.
Panelen en accessoires zijn verkrijgbaar in 36 glanzend en mat afwerking van het Ecolorsystem Rimadesio.
In aanvulling op de compositorische oplossingen bevat het systeem ook de nieuwe Eos plaat van slechts 8mm dik. Verkrijgbaar in 5 breedtes en custom-made, vrij gepositioneerd aan de muur dankzij een exclusief bevestigingssysteem zonder zichtbare schroeven en scharnieren.

Indien u verdere vragen heeft of persoonlijk advies wenst kunt u contact met ons opnemen. Wij werken op afspraak. 

Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code