GET INSPIRED

Rimadesio ontwerpt opbergkasten voor de moderne woonomgeving. Exclusieve design wandmeubelen in gelakt glas. Een esthetische uitstraling welke zich onderscheid in een hoog afwerkingsniveau. | Op deze afbeelding een compositie met glazen achterpanelen in g

SKU 11181312

Bel 010 2233820 of mail naar info@noctum.nl voor een vrijblijvend architectonisch interieuradvies of om u te laten informeren over de producten uit onze collecties (ook mogelijk buiten kantoortijden).
Wij werken in Nederland en ver daarbuiten. 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Rimadesio Abacus TV Meubel Wandmeubel 08

Rimadesio ontwerpt opbergkasten voor de moderne woonomgeving. Exclusieve design wandmeubelen in gelakt glas. Een esthetische uitstraling welke zich onderscheid in een hoog afwerkingsniveau. |
Op deze afbeelding een compositie met glazen achterpanelen in grigio chiaro gelakt glas voorzien van LED-verlichting aan boven- en onderkant.
Grote zwevende ladekasten in grigio ombra gelakt glas.

Afmetingen: H 1652 L 4204 D 505

Nieuwe oplossingen in het  modulaire wandsysteem Abacus welke zich kenmerken door een strenge geometrie zoals de mogelijkheid van het hebben van een compositie met de bovenste plank gelijk met de achterkant.
Een nieuwe oplossing voor het tv-scherm is ook beschikbaar, en voldoet zo aan de evolutionaire trend van het moderne leven.

Abacus Living kenmerkt zich door haar modulaire opbouw en prachtige vormgeving.
Als een echt “work in progress” systeem, is Abacus Living vandaag de dag verrijkt met andere oplossingen om de veelzijdigheid van de samenstelling uit te breiden. Abacus biedt een maximale aanpassing van het gebied, zelfs met behoud van de minimale en geavanceerde functies.
Abacus Living biedt uitgebreide mogelijkheden met glazen wandpanelen, verkrijgbaar in vijf breedtes en vijf verschillende hoogtes.
De uitgebreide selectie aan opslagunits en accessoires voor het HiFi-gebied maakt het mogelijk de creatieve oplossingen in te passen aan de hedendaagse behoeften van de gebruiker.
Panelen en accessoires zijn verkrijgbaar in 36 glanzend en mat afwerking van het Ecolorsystem Rimadesio.
In aanvulling op de compositorische oplossingen bevat het systeem ook de nieuwe Eos plaat van slechts 8mm dik. Verkrijgbaar in 5 breedtes en custom-made, vrij gepositioneerd aan de muur dankzij een exclusief bevestigingssysteem zonder zichtbare schroeven en scharnieren.

Indien u verdere vragen heeft of persoonlijk advies wenst kunt u contact met ons opnemen. Wij werken op afspraak.