Top

GlasItalia Aladin Slide Duo

  • Design glazen schuifdeur op maat glasita
  • Design glazen schuifdeur op maat glasita 1
  • Design glazen schuifdeur op maat glasita 2
  • Design glazen schuifdeur op maat glasita 3
  • Design glazen schuifdeur op maat glasita 4
  • Design glazen schuifdeur op maat glasita 5
0,00
  stuk


GlasItalia Aladin Slide Duo

Aladin Slide Mono en Duo panelen:  een glazen paneel aangebracht aan één zijde van het frame zodat één zijde een verzonken oppervlak heeft en de andere zijde een overlap van het aluminium frame. Het glas, verkrijgbaar in diverse uitvoeringen , kan monolithisch gehard 6 mm in één stuk of gelamineerd 3 + 3 mm. Het glas is gecertificeerd volgens de veiligheidsvoorschriften ANSI Z97.1 en UNI EN12150.

Noctum Projecten presenteert de collectie van GlasItalia
GLAS ITALIA biedt een uitstekende selectie van hedendaagse glazen meubels en deuren voor de slaapkamer, eetkamer of woonkamer . Glas Italia is de grootste fabrikant van glazen meubels van Italië. Opgericht door de familie Arosio in Italië is Glas Italia gebaseerd op de Italiaanse glas vakmanschap en de nauwe samenwerking met toonaangevende ontwerpers waaronder Ettore Sottsass en Piero Lissoni . Ontdek het beste in de Italiaanse glazen design meubels met Glas Italia stijlvolle deuren, tafels , spiegels en legplanken.

Voor technisch vragen en ondersteuning alsmede prijzen kunt u contact opnemen met onze studio info@noctum.nl of bel direct met 010 2233820


Wij werken op afspraak.
Tevens bieden wij de mogelijkheid om vrijblijvend op locatie langs te komen voor technisch/bouwkundig advies en inmeten.


Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code