Top

AGAPE Block 1

  • Design wastafel fontein agape washbasin
  • Design wastafel agape block amb mod
  • Design wastafel design badkamermeubel ag
0,00
  stuk


AGAPE Bjhon Block 1 WASTAFEL

Serie van design wastafels in wit Cristalplant. Beschikbaar in drie versies: voor aan de muur gemonteerde kranen, een-gat kranen of drie-gat kranen. Deze fraaie wastafelserie kan worden toegepast met diverse spiegels uit de Agape serie.
60 x D 42 x H 16 cm

Levertijd: 3-5 weken.

Voor een persoonlijk vrijblijvend interieuradvies of bespreking van een complete hedendaagse interieurverbouwing bent u van harte welkom in onze studio.
Wij werken op afspraak.

Noctum Projecten presenteert de volledige collectie van AGAPE. 
De rol van Agape als marktleider in de zakelijke sector blijkt ook uit het vermogen van de producten  te reageren op de meest uiteenlopende behoeften. De verschillende productlijnen, onderdelen en accessoires vormen een geïntegreerd systeem gebaseerd op ontwerpprincipes geïnformeerd door voortdurend bijgewerkte onderzoek naar esthetiek, functies en technologie.
Agape's producten zijn ISO 9001 gecertificeerd en de kwaliteit ervan wordt verder bevestigd door de vele prijzen welke het bedrijf door de jaren heen heeft gewonnen, namelijk de verschillende "Design Plus" awards, en producten die op de shortlist voor de ADI "Premio Compasso d'Oro" vertegenwoordigd waren.

Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code