Top

AGAPE DROP 02

  • Luxe fontein marmer cristalplant agape drop italiaanse badkamers
  • Design fontein marmer cristalplant agape drop
  • Design wastafel in marmer cristalplant op blad agape drop
0,00
  stuk


AGAPE DROP 02 WASTAFEL

Fabrikant Agape

Agape Drop wastafel. De gevormde vorm van de Agape Drop wastafel is mooi te combineren met het bijpassende Drop bad. Uitgevoerd wit Cristalplant biobased, wit Carrara marmer, grijs Karnische marmer of pietra di Parigi .
Verkrijgbaar met sokkel, aan de muur gemonteerd, vrijstaand of in de over countertop versie .
Zonder kraangat en overflow, ook in steen of andere marmersoorten beschikbaar op aanvraag. 


Afmetingen: L 67 x H 88,5 x P 44,2 cm
Levertijd: 3-5 weken.
Agape catalogus

Informatie: Dit product van Agape kunt U bestellen via onze studio. Voor meer info kunt u ons hier mailen of bel 010-2233820

Voor een persoonlijk vrijblijvend interieuradvies of bespreking van een complete hedendaagse interieurverbouwing bent u van harte welkom in onze studio.
Wij werken op afspraak.

Noctum Projecten presenteert de volledige collectie van AGAPE. 
De rol van Agape als marktleider in de zakelijke sector blijkt ook uit het vermogen van de producten  te reageren op de meest uiteenlopende behoeften. De verschillende productlijnen, onderdelen en accessoires vormen een geïntegreerd systeem gebaseerd op ontwerpprincipes geïnformeerd door voortdurend bijgewerkte onderzoek naar esthetiek, functies en technologie.
Agape's producten zijn ISO 9001 gecertificeerd en de kwaliteit ervan wordt verder bevestigd door de vele prijzen welke het bedrijf door de jaren heen heeft gewonnen, namelijk de verschillende "Design Plus" awards, en producten die op de shortlist voor de ADI "Premio Compasso d'Oro" vertegenwoordigd waren.

Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code