Top

Dressoirs

Prijs excl. 21% BTW en montage € 4.610,00

DIMENSIONS
Height 838
Width 2572
Depth 485
 
FINISHINGS
Side 98 Lino opaco
Top 98 Lino opaco
Open unit 58 Caffe'
Front 98 Lino opaco
Back 98 Lino opaco
Base Brown 

Prijs excl. 21% BTW en montage € 2.816,00
 
Afmeting 854 * 2572 * D = 470.5
Side, top, front, interne plank : 122 Verde ing.o

Rimadesio Self is een modulair wandsysteem voor elke ruimte van het huis, die het mogelijk maakt om enkel -en dubbelzijdige dressoirs, tafels, ladeblokken en zwevende muur composities te creëren.
Een veelzijdig ontwerp waarvan de belangrijkste kwaliteit zijn veelzijdigheid is, het combineren van de esthetiek van Rimadesio’s  gelakt glas in 62 Ecolorsystem kleuren.
Self kan vrij worden ontworpen, met modulaire horizontale samenstellingen of verticaal gevormde kasten. Het systeem bestaat uit een set van laden en klepdeuren volledig bedekt met gelakt glas en open houten modules gelakt in  een Ecolorsystem kleur afwerking.
De composities zijn vrijstaand met een aluminium basis en verstelbare pootjes.
Deuren en zijden zijn volledig bedekt met gelakt glas in Ecolorsystem afwerking.
Deuren en laden zijn met push opening, de lades zijn uitgerust met volledig uittrekbare rails. 

Indien u verdere vragen heeft of een vrijblijvend persoonlijk advies wenst kunt u ons een mail sturen of bel direct met 010-2233820

Rimadesio heeft een leidende rol met meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van architecturale oplossingen. In samenwerking met vooraanstaande architecten en ontwerpers biedt Rimadesio zeer gestileerde schuifdeuren, wandkasten, garderobekasten en moderne meubels van Italiaanse topkwaliteit aan.