Top

Aura | Moon 30

Rimadesio Aura en Moon deuren, binnendeuren, design deuren, prijzen

Prijzen design deuren rimadesio Aura en Moon

Prijs AURA excl. 21% BTW en montage vanaf € 2.081,00

Rimadesio Aura design binnendeur, een zeer elegante deur bedoeld voor de inrichting van architectonisch vormgegeven interieurs.
De Aura binnendeur bestaat uit een constructie met een aluminium frame, voorzien van gelakt glas aan beide zijden.
Rimadesio heeft de deuren voorzien van een geometrisch vormgegeven greep, met een front van gelakt glas, in dezelfde kleur als de deur.
Esthetisch hoogwaardig vanwege het toegepaste veiligheidsglas op een, in het vlak nagenoeg onzichtbaar aluminium frame.
De deur en de greep kunnen ook worden geleverd in alle kleuren uit het Ecolorsystem van Rimadesio.
Deze design glazen deur sluit door middel van een nieuw en volkomen onzichtbaar magneetsysteem, zodat traditionele sloten niet nodig zijn. Hierdoor behoudt de deur zijn strakke en minimalistische uitstraling.
De afwerking van de deurstijl, voorzien van een intrekbaar profiel zorgt voor een betere geluidsisolatie en meer privacy. De scharnieren zijn regelbaar en volledig verborgen, net als alle vakkundig verborgen technologische details die al Rimadesio's producten onderscheiden
Het glas van de Aura deur is altijd gemaakt van gehard en gelaagd glas volgens de UNI-EN-normen met betrekking tot de veiligheid van meubilair glas, en is verkrijgbaar in alle lakversies van de Ecolorsystem catalogus, naast de vijf nieuwe glanzende lak uitvoeringen met reflex effect.  

Prijs MOON excl. 21% BTW en montage vanaf € 2.111,00

Rimadesio Moon design binnendeur. Een fraaie design deur welke voorziet in de totale integratie tussen deur en muur. Een waarborg van exclusieve symbiose tussen architectuur en interieurinrichting.
De glazen Moon deur loopt exact evenwijdig aan de wand  en kan worden geïnstalleerd in push of pull richting, wat een grote ontwerpvrijheid genereert .
Een innovatief ontwerp, gekenmerkt door het exclusieve "S" vormig profiel welke het randprofiel verwijdert bij koppeling deurpaneel en deurstijl.
Rimadesio Moon binnendeur is geheel uitgevoerd in gelakt glas.  Moon heeft een unieke, oversized deurklink in een basisvorm die het uiterlijk van de binnendeur completeert en steeds een accentfunctie geeft dankzij het glazen inzetstuk van dezelfde kleur als het paneel.
Rimadesio Moon is beschikbaar in de standaard maten met vier breedten, de hoogte kan op maat worden ingekort. De design binnendeur komt in het hele scala van Rimadesio’s Ecolorsystem”: gekleurd gelakt glas met aluminium frame, of in de exclusieve 'witte look " in melk wit gelakt glas en een wit gecoat aluminium frame.
De Moon deur is uitgerust met een innovatief magnetisch slot welke het traditionele slot vervangt. Het exclusieve handvat is een fundamentele primaire vorm, zeer groot in omvang, gekenmerkt door het glazen inzetstuk welke in de zelfde kleur is als het.
Het ontwerp van de Rimadesio Moon deur is gepatenteerd.

Indien u verdere vragen heeft of een vrijblijvend persoonlijk advies wenst kunt u ons een mail sturen of bel direct met 010-2233820


Rimadesio heeft een leidende rol met meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van architecturale oplossingen. In samenwerking met vooraanstaande architecten en ontwerpers biedt Rimadesio zeer gestileerde schuifdeuren, wandkasten, garderobekasten en moderne meubels van Italiaanse topkwaliteit aan.