Top

Design binnendeuren

Rimadesio design binnendeuren

 
Rimdesio opent de deur naar een stedelijke en trendy style. Tegenwoordig zijn binnendeuren gemaakt van verschillende materialen, maar glas is rondweg de meest elegante oplossing voor elke moderne ruimte.

foto: Spin deur in de exclusieve glasafwerking rete bronzo
Luxe glazen binnendeur in het exclusieve rete bronzo glas Rimadesio Spin
Glazen binnendeuren hebben de eigenschap in een perfecte harmonie samen te gaan met de glossy gelakte meubels van Rimadesio en geven een zeer stijlvolle en esthetische uitstraling. Het Italiaanse bedrijf Rimadesio biedt uitstekende glazen binnendeuren, die niet alleen gekenmerkt worden door verfijning van ontwerpen, maar ook door slimme en hoogwaardige mechanismen.

foto: uit de Moon collectie: deur, greep en deurstijl in leder
exclusieve lederen binnendeuren Italiaans design Rimadesio
Een van de meest interessante collecties is de Spin. Deze collectie bestaat uit verschillende glazen binnendeuren met magnetische sloten. De exclusieve handgreep, uitgerust met een magnetische sluiting zorgt voor een comfortabele opening en sluiting van de deur. In aanvulling op de gebruikelijke deurmodellen zijn deze glazen design deuren beschikbaar in draai-en schuifdeurversies, die niet alleen erg opzienbarend zijn, maar ook kunnen helpen om ruimte te besparen.

moderne glazen binnendeuren taatsend met slank kozijn Rimadesio Vela

Wie zijn wij ?


PARTICULIER


De filosofie van Noctum is gericht op het creeren van een maatwerk interieuroplossing met een Italiaanse twist.
Wij bieden professionele totaaloplossingen aan bij de vertaling van uw specifieke identiteit naar een passend interieurconcept voor woon- en werkomgeving, waarbij persoonlijke voorkeuren en hedendaagse vormgeving met een hoge functionele designwaarde de uitgangspunten zijn.
Wij zijn omringd door een vast professioneel bouwteam bestaande uit (interieur)architecten, bouwkundige ingenieurs en vakbekwame ambachtslieden.
Vanzelfsprekend kunt u ook bij ons terecht voor enkel de producten uit onze collectie.
 

ZAKELIJK

Een ontwerpaanpak op maat die tegemoetkomt aan de wens van de professionals gespecialiseerd in de contractsector.

Tijdens de 18-jarige geschiedenis van Noctum hebben contractuele orders een belangrijk onderdeel van ons werk gevormd.
Dankzij onze kennis van luxe Italiaanse deursystemen (Rimadesio), design meubilair, luxe keukens (Bulthaup en Boffi), badkamers (Boffi en Agape) en aanverwante apparatuur, evenals grote ervaring met high-standard interieurimplementatie, zijn wij in staat onze klanten te voorzien van een oplossing op maat geheel tegemoetkomend aan de individuele wensen en budgetten.


Een project kan alleen succesvol zijn op basis van een professionele, open en evenwichtige samenwerking binnen de opdrachtgever / architect / leverancier driehoek.

Deze rollen zijn onvervangbaar en cruciaal om een ​​uitzonderlijk en functioneel resultaat te bereiken.


Onze ontwerpen combineren visuele impact met functionaliteit. Dit wordt gerealiseerd binnen het afgesproken projectbudget, wat ons in staat stelt om uitstekende producten en service te leveren tegen zeer concurrerende contractprijzen.

Wij werken op afspraak. Liever een afspraak buiten kantooruren of in het weekend? Geen enkel probleem.
Tevens bieden wij de mogelijkheid op locatie langs te komen om de situatie op locatie te bekijken.

Kromme Elleboog 35

3012 VM  Rotterdam

T. 010 22 33 820

@