Top

Paola Lenti Ivy

  • Design bijzettafel italiaanse meubelen p 4
  • Design bijzettafel italiaanse meubelen p
  • Design bijzettafel italiaanse meubelen p 3
  • Design bijzettafel italiaanse meubelen p 1
  • Design bijzettafel italiaanse meubelen p 2
0,00
  stuk


PAOLA LENTI IVY

Design: Claesson Koivisto Rune

ant: Paola Lenti

Serie van design bijzettafels. De top is gemaakt van hout , fineer en geverfd in Sabbia , calce , grigio of grigio scuro kleur. Stalen onderstel. Onderkant van de blad en de stalen basis zijn gelakt in matte kleuren passend bij de blad.
De serie Ivy won de Good Design Award 2013 in de interieur meubeldesign category.hgt6

De HOME Collection van Paola Lenti is verkrijgbaar in een variëteit aan zelf ontwikkelde stoffen.  Het gebruik van een rijk scala aan sprekende kleuren geeft de HOME collectie van Paola Lenti de ruimte zich bijzonder goed te lenen voor de hedendaagse architectonisch vormgegeven professionele of particuliere binnenomgeving.
Paolo Lenti zoekt met haar ontwerpen naar de balans tussen esthetische en technologische innovaties.  Strakke vormen en krachtige lijnen vormen de rode draad in haar ontwerpen.
Paola Lenti HOME bestaat uit een range van moderne modulaire sofa’s, banken, chaise longue, fauteuils en tafels.

Prijzen op aanvraag
Noctum is een creatieve ontwerpstudio voor hedendaagse design interieurs met een Italiaans accent. Noctum Interieurconcepten werkt aan de totaalinrichting van particuliere woningen, winkels, kantoren, horeca.
Tevens verzorgen wij turn-key verbouwingen en renovaties waarbij design, architectonische vormgeving en gebruikersgemak onze ijkpunten zijn.
Wij werken op afspraak.

Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code