Top

Paola Lenti Kimono

  • Italiaanse design bank paola lenti kimon 7
  • Italiaanse design bank paola lenti kimon 1
  • Italiaanse design bank paola lenti kimon
  • Italiaanse design bank paola lenti kimon 2
  • Italiaanse design bank paola lenti kimon 3
  • Italiaanse design bank paola lenti kimon 4
  • Italiaanse design bank paola lenti kimon 5
  • Italiaanse design bank paola lenti kimon 6
0,00
  stuk


PAOLA LENTI KIMONO

Design: F. Rota

Fabrikant: Paola Lenti

Design modulair zitsysteem bestaande uit twee en drie zetels, sofa's, links en rechts elementen met armsteun , centrale elementen en platform.
Pootjes in RVS. Gesatineerd of mat gelakt in Avorio of grafiet kleur.
Afneembare bekleding verkrijgbaar in een selectie van stoffen uit de collectie. De rugleuning past zicht aan het lichaam aan.
De modules in de samenstellingen worden samengevoegd met een stalen koppelingssysteem . Het gebruik van losse kussens wordt aanbevolen.

De HOME Collection van Paola Lenti is verkrijgbaar in een variëteit aan zelf ontwikkelde stoffen.  Het gebruik van een rijk scala aan sprekende kleuren geeft de HOME collectie van Paola Lenti de ruimte zich bijzonder goed te lenen voor de hedendaagse architectonisch vormgegeven professionele of particuliere binnenomgeving.
Paolo Lenti zoekt met haar ontwerpen naar de balans tussen esthetische en technologische innovaties.  Strakke vormen en krachtige lijnen vormen de rode draad in haar ontwerpen.
Paola Lenti HOME bestaat uit een range van moderne modulaire sofa’s, banken, chaise longue, fauteuils en tafels.

Prijzen op aanvraag
Noctum is een creatieve ontwerpstudio voor hedendaagse design interieurs met een Italiaans accent. Noctum Interieurconcepten werkt aan de totaalinrichting van particuliere woningen, winkels, kantoren, horeca.
Tevens verzorgen wij turn-key verbouwingen en renovaties waarbij design, architectonische vormgeving en gebruikersgemak onze ijkpunten zijn.
Wij werken op afspraak.

Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code