GET INSPIRED

Modern ligbad Agape Deep uitgevoerd in Cristalplant® gekenmerkt door de uitwendige vorm die doet denken aan die van de wastafel, en een asymmetrische profiel van de binnendoorsnede, waardoor het bad zowel liggend als zitten kan worden gebruikt.

SKU 11150397

Bel 010 2233820 of mail naar info@noctum.nl voor een vrijblijvend architectonisch interieuradvies of om u te laten informeren over de producten uit onze collecties (ook mogelijk buiten kantoortijden).
Wij werken in Nederland en ver daarbuiten. 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

AGAPE NOVECENTO

Fabrikant Agape

Apage Novecento. Een ontwerp dat ons terugbrengt naar een klassieke stijl. Klassieke , verfijnde lijnen, opnieuw ontworpen met een tijdloze essentie, weerspiegeld in de bijpassende wastafel.
De toevoeging van een optionele verchroomde handdoekhouder completeert de uitstraling van de badkamer met een extra vleugje functionaliteit. Gemaakt in wit of two- tone Cristalplant&reg biobased met een lichte ( RAL als een indicatie 7044 ) of donker grijs ( RAL 7021 ) exterieur. Nog een idee om dit bad  een unieke stijl te geven : de ingebouwde versie past prachtig in de architectonische omgeving en biedt een eigentijdse interpretatie van de badkuipen van het verleden.

Capaciteit: 270 lt
Gewicht: 109 kg.
Afmeting: cm 180 x 80d x 51,5h 

Levertijd: 3-5 weken
Agape catalogus

Informatie: Dit product van Agape kunt U bestellen via onze studio. Voor meer info kunt u ons hier mailen of bel 010-2233820

Voor een persoonlijk vrijblijvend interieuradvies of bespreking van een complete hedendaagse interieurverbouwing bent u van harte welkom in onze studio.
Wij werken op afspraak.

Noctum Projecten presenteert de volledige collectie van AGAPE. 
De rol van Agape als marktleider in de zakelijke sector blijkt ook uit het vermogen van de producten  te reageren op de meest uiteenlopende behoeften. De verschillende productlijnen, onderdelen en accessoires vormen een ge&iumlntegreerd systeem gebaseerd op ontwerpprincipes ge&iumlnformeerd door voortdurend bijgewerkte onderzoek naar esthetiek, functies en technologie.
Agape’s producten zijn ISO 9001 gecertificeerd en de kwaliteit ervan wordt verder bevestigd door de vele prijzen welke het bedrijf door de jaren heen heeft gewonnen, namelijk de verschillende “Design Plus” awards, en producten die op de shortlist voor de ADI “Premio Compasso d’Oro” vertegenwoordigd waren.