Top

Corradi Pergotenda Maestro

  • Aluminium horeca terrasoverkapping met vouwdoek corradi maestro
  • Design grote horeca overkapping corradi maestro met vouwdoek
  • Moderne horeca terrasoverkapping met kantelbare lamellen corradi maestro
  • Corradi maestro aluminium terrasoverkapping met vouwdoek
  • Moderne aluminium terrasoverkapping met vouwdoek corradi maestro
  • Pag8 maestro magazzino dsc 0098
0,00


Corradi Maestro design terrasoverkapping


Een op de toekomst gericht, innovatief en veelzijdig product dat een unieke en vooruitstrevende oplossing biedt voor wie in stijl van het buitenleven wil genieten.

We hebben Maestro ontwikkeld door naar de markt te luisteren en met inachtneming van onze historische waarden: ervaring, Italiaans design, innovatie en emotie.

Deze waarden hebben ons de competentie gegeven om een buitenruimte om te vormen tot een ware leefruimte.

 

De basisconfiguratie van de Maestro is een uit aluminium opgebouwde vrijstaande structuur waarbij het dakgedeelte kan voorzien worden van een vouwdoek of van kantelbare lamellen.

Maestro combineert dus het beste van de Pergotenda® - een oorspronkelijk Corradi patent - ervaring met de kennis op vlak van lamellendaken en creëert op die manier unieke oplossingen die de basis vormen voor nieuwe patenten.

 
Overkapping met vouwdoek

Corradi Maestro moderne vrijstaande terrasoverkapping met vouwdoek

Maar er is meer: het doek kan

  • worden voorzien van gebogen doekbuizen, die het doek haar dynamische vorm geven en die tevens bijzonder effectief zijn in functie van een goede waterafvoer
  • strak gespannen worden d.m.v. afstandhouders
  • in trapeziumvorm worden geconfectioneerd.

De optie om oppervlaktes tot 700 x 700 cm te overdekken maakt de versie met 3 geleiders met gespannen doek d.m.v. afstandhouders of met trapezium doek uniek in zijn soort. Bovendien wordt het doek in deze versie steeds uit 1 deel geconfectioneerd.
Het 25 cm hoge kader, de 12 cm terugliggende goot, de geïntegreerde screens en de kolom-kader verbinding zonder afdekkap vervolledigen de unieke eigenschappen van het product en benadrukken de strakke lijnen die typerend zijn voor de wijze waarop Corradi over het buitenleven denkt.

Moderne terrasoverkapping met vouwdoek Corradi Maestro   Luxe vrijstaande terrasoverkapping met vouwdoek Corradi Maestro

Overkapping met lamellen

In de Maestro versie met kantelbare lamellen, bedraagt de kaderhoogte 25 cm en is de goot uitgelijnd met de onderzijde van het kader.

De maximale afmetingen van één module bedragen 470 x 620,5 cm. Ook bij de lameluitvoering worden de screens geïntegreerd in het kader wat opnieuw de strakke lijnen accentueert.

De lamellen zijn tot 140° kantelbaar en het is mogelijk om de draairichting te bepalen in functie van zon weren of zon binnen laten.

Moderne terrasoverkapping met kantelbare lamellen Corradi Maestro  
kantelbare lamellen detail Corradi Maestro


Voor meer informatie of technische advies kunt u contact met ons opnemen via info@noctum.nl of 010 2233820Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code