Top

AGAPE Carrara

  • Design wastafel marmer agape carrara
  • Marmer wastafel fontein agape carrara pa
  • Design marmeren wastafel carrara agape a
0,00
  stuk


AGAPE Carrara WASTAFEL

Fabrikant Agape

Deze grote wastafel met slanke randen, ondersteund op een roestvrij stalen structuur, is uitgevoerd in massief wit Carrara marmer; het tijdloze materiaal van kunst en architectuur.
Rustend op een blad, samen met andere accessores uit de Agape collectie, de Carrara wastafel vormt een elegante en minimalistische omgeving

Afmetingen cm 63 x 40d x 22h -. 24 "3/4 x 15" 3/4 x 8 "5/8 Gewicht 30 kg - 66,1 kg
Levertijd: 3-5 weken.
Technische info
Agape catalogus

Informatie: Dit product van Agape kunt U bestellen via onze studio. Voor meer info kunt u ons hier mailen of bel 010-2233820

Voor een persoonlijk vrijblijvend interieuradvies of bespreking van een complete hedendaagse interieurverbouwing bent u van harte welkom in onze studio.
Wij werken op afspraak.

Noctum Projecten presenteert de volledige collectie van AGAPE. 
De rol van Agape als marktleider in de zakelijke sector blijkt ook uit het vermogen van de producten  te reageren op de meest uiteenlopende behoeften. De verschillende productlijnen, onderdelen en accessoires vormen een geïntegreerd systeem gebaseerd op ontwerpprincipes geïnformeerd door voortdurend bijgewerkte onderzoek naar esthetiek, functies en technologie.
Agape's producten zijn ISO 9001 gecertificeerd en de kwaliteit ervan wordt verder bevestigd door de vele prijzen welke het bedrijf door de jaren heen heeft gewonnen, namelijk de verschillende "Design Plus" awards, en producten die op de shortlist voor de ADI "Premio Compasso d'Oro" vertegenwoordigd waren.

Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code