Top

moderne binnendeuren zonder kozijn

MODERNE BINNENDEUREN ZONDER KOZIJN

De kozijnloze binnendeur is visueel gezien een prachtige invulling voor de woon- of werkomgeving. Strak afgewerkt in de wand; constructief en duurzaamheid zijn de keywords voor dit type deur.
De complete integratie van deur en wand straalt zowel luxe als minimalisme uit.

Foto van de Moon deur in cafe, mat glas. Lees meer
binnendeuren met onzichtbaar kozijn

 

Vlakke deurpanelen op maat gemaakt met een slank aluminium onzichtbaar kozijn.

Het deursysteem is uitgerust met gepatenteerde innovatieve technische oplossingen: de scharnieren zijn uit het zicht en de deurposten zijn verdwenen.


Inbouw subframe in plafond

Het ingebouwde subframe voor het plafond is een exclusieve, technische oplossing die voortkomt uit de gedachte om een steeds minimalistisch ontwerp te realiseren.

Dit is een nieuw voorstel op basis van het innovatieve en gepatenteerde aluminium subframe om een ​​perfecte hoogteverstelling van de deur en de deurstijl te garanderen. Het is de nieuwe flushceiling versie die beschikbaar is voor de Moon en Zen deuren welke gekenmerkt worden door de bovenste aluminium deurstijl.

Dit subframe voor het plafond maakt het geschikt om ter plekke af te werken passend bij het plafond, of verkrijgbaar in dezelfde afwerkingen van de deurstijl.


Kozijnloze schuifdeuren in de wand

dubbele schuifdeuren in de wand zonder zichtbaar kozijn enkele deur schuivend in de wand met onzichtbaar kozijn
Naast de draaideuren is het ook mogelijk een kozijnloze schuifdeur toe te passen. Ook in dit geval perfect voor een minimalistisch interieur zonder de functionaliteit van de schuifdeur op te geven.

De Rimadesio pocket schuifdeursystemen zorgen voor een fraaie integratie van het schuivende paneel in de wand, waardoor innovatie en design samenkomen.

Ideaal voor degene die van het minimalistische interieur ontwerpen houden. 

Indien u verdere vragen heeft of een persoonlijk advies wenst dan kunt u ons een mail sturen of bel direct met 010-2233820

Wij werken op afspraak of komen langs op locatie.

Rimadesio heeft een leidende rol met meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van architecturale oplossingen. In samenwerking met vooraanstaande architecten en ontwerpers biedt Rimadesio zeer gestileerde schuifdeuren, kasten, stellingen en moderne meubels van Italiaanse topkwaliteit.

 

Afwerkingen

Voor alle deuren van Rimadesio is er een uitvoerige keuze uit het Ecolorsystem. Dit is de naam die de exclusieve Rimadesio gelakte glascollectie onderscheidt in glanzend en matafwerking.

Het kleurenpalet biedt tientallen tinten, mat, glossy, maar ook glas met speciale afwerking van platen op elkaar met daartussen diverse afwerkingen gaasachtig materiaal. Dit geeft een zeer luxe uitstraling aan de deur.


Inspiratie deuren zonder kozijn

Glazen binnendeur 
deur zonder kozijn van vloer tot plafond Rimadesio Moon

Deur in gres porcellanato

deur met onzichtbaar kozijn met porcelein paneel rimadesio moon

Deur in leder

design deur zonder kozijn in leder rimadesio moon

Schuifdeur in zwart mat gelakt glas
design schuifdeur zonder kozijn op maat rimadesio moon

Glazen deur gelakt in kleur uit ecolorsystem
moderne glazen deur zonder kozijn rimadesio moon