Top

Binnendeuren zonder zichtbaar kozijn

RIMADESIO BINNENDEUREN ZONDER ZICHTBAAR KOZIJN


Deze kozijnloze design deuren zijn ontworpen om de deur en de muur visueel als een enkel oppervlak te tonen.
De deuren zijn verkrijgbaar in een push of pull opening waardoor er een maximale ontwerp- en montagevrijheid ontstaat. 


schuifdeuren en glasscheidingssytemen voor de woon- en projectmarkt. Toepassingen als ruimteverdeler uitgevoerd in vele varianten zijn mogelijk, waaronder kozijnloze draaideuren, schuifdeuren, taatsdeuren en harmonica deuren in glas voorzien van aluminum of houten profielen. Het zeer subtiele architectonische lijnenspel en detaillering spreekt tot de verbeelding.

De oplossingen van Rimadesio hebben alles wat modern vormgegeven producten in huis moeten hebben: minimalistisch, stijlvol, ergonomisch en functioneel voor elke moderne leefruimte. Het merendeel van de collectie is maatwerk.
Design glazen binnendeuren, design pocket schuifdeuren, schuifdeuren, inloopkasten op maat, RIMADESIO biedt totaaloplossing aan voor de architectonische definitie van de binnenruimte.

De design glazen deuren uit de collectie van Rimadesio zijn voortdurend onderwerp van stilistisch en technologisch onderzoek en onmiskenbaar een stijlvol designelement voor de moderne binnenruimte.

Voor meer informatie of opvragen CAD/DWG-tekeningen klik hier of bel direct met 010-2233820

Rimadesio studio 'Noctum Interieur design'  biedt totaaladvies aan zowel zakelijke (architecten, bouwbedrijven) alsook particuliere klanten
Rimadesio zen design glazen deur

Rimadesio Zen

0,00