Top

AGAPE SPOON XL

  • Design ligbad agape spoon xl
  • 1 design ligbad spoon xl agape
  • Agape spoon xl bath badkuip ligbad
  • Modern ligbad design badkamer agape spoon xl 1
  • Modern ligbad design badkamer agape spoon xl 2
0,00
  stuk


AGAPE SPOON XL BAD

Fabrikant Agape

Agape Spoon XL vrijstaand bad is dieper dan het oorspronkelijke Spoon bad, en voorzien van nog meer minimalistisch design. Uitstekend te implementeren in de meest uiteenlopende omgevingen. Uitgevoerd in wit Cristalplant biobased.

Cristalplant is een materiaal wat bestaat uit een hoog percentage natuurlijke mineralen en een laag percentage polyester- en acrylpolymeren. Het materiaal is speciaal gecreëerd voor sanitair producten en gemakkelijk in onderhoud. Het wordt ook gekenmerkt door een unieke “soft touch” en een schoonheid wat doet denken aan natuursteen. Bovendien is het 100% recyclebaar en vuurbestendig.


Capaciteit: 320 lt
Gewicht: 115 kg.
Afmeting: cm 180,9 x 49h x 97,2d

Levertijd: 3-5 weken
Agape catalogus

Informatie: Dit product van Agape kunt U bestellen via onze studio. Voor meer info kunt u ons hier mailen of bel 010-2233820

Voor een persoonlijk vrijblijvend interieuradvies of bespreking van een complete hedendaagse interieurverbouwing bent u van harte welkom in onze studio.
Wij werken op afspraak.

Noctum Projecten presenteert de volledige collectie van AGAPE. 
De rol van Agape als marktleider in de zakelijke sector blijkt ook uit het vermogen van de producten  te reageren op de meest uiteenlopende behoeften. De verschillende productlijnen, onderdelen en accessoires vormen een geïntegreerd systeem gebaseerd op ontwerpprincipes geïnformeerd door voortdurend bijgewerkte onderzoek naar esthetiek, functies en technologie.
Agape's producten zijn ISO 9001 gecertificeerd en de kwaliteit ervan wordt verder bevestigd door de vele prijzen welke het bedrijf door de jaren heen heeft gewonnen, namelijk de verschillende "Design Plus" awards, en producten die op de shortlist voor de ADI "Premio Compasso d'Oro" vertegenwoordigd waren.

Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code