Top

Agape Badkamers

WIJ ZIJN BEZIG ALLE PRODUCTEN VAN AGAPE ONLINE TE PLAATSEN. ZOEKT U IETS WAT NOG NIET OP DE SITE STAAT, NEEMT U DAN CONTACT MET ONS OP.
WIJ HELPEN U MET PLEZIER VERDER !


Luxe Italiaanse badkamermeubels en sanitair. Design baden inloopdouches. De modellen laten zicht uitstekend combineren met de architectonisch vormgegeven wellnessruimte.
40 jaar Agape badkamerdesign heeft bijgedragen aan de badkamer evolutie. Zijn iconische producten zoals Spoon en Ottocento door Benedini Associati zijn mijlpalen in de eigentijdse inrichting geworden.
Vandaag de dag, hebben toonaangevende ontwerpers hun namen verbonden aan stukken die al klassiekers zijn te ontwerpen, zoals het Vieques bad door Patricia Urquiola en de Bjhon wastafels, bedacht in 1970 door Angelo Mangiarotti en momenteel gemaakt in marmer, steen en het innovatieve en eco-duurzame materiaal , Cristalplant Biobased.
Agape’s rol als marktleider in de zakelijke sector blijkt ook uit het vermogen de producten uit de catalogus aan te passen aan de meest uiteenlopende behoeften. De verschillende productlijnen, onderdelen en accessoires vormen een geïntegreerd systeem, gebaseerd op ontwerpprincipes geïnformeerd door voortdurend bijgewerkte onderzoek naar esthetiek, functies en technologie.
Agape's producten zijn ISO 9001 gecertificeerd en de kwaliteit ervan wordt verder bevestigd door de vele prijzen die het bedrijf door de jaren heen heeft ontvangen, namelijk de verschillende "Design Plus" awards, en door producten die op de shortlist voor de ADI "Premio Compasso d'Oro" stonden.