GET INSPIRED

Agape Flat 100 wastafel in de vorm van een ovale schaal geplaatst in een rechthoekig blok , rechts of links, met een breedte van 100 cm, maximale positionering veelzijdigheid enkele of dubbele, wandmontage of geïnstalleerd op een vlak XL unit . Uitgevoer

SKU 11168954

Bel 010 2233820 of mail naar info@noctum.nl voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of om u te laten informeren over de producten uit onze collectie (ook mogelijk buiten kantoortijden).
Wij werken in Nederland en ver daarbuiten. 

AGAPE FLAT 100 WASTAFEL

Fabrikant Agape

Agape Flat wastafel in de vorm van een ovale schaal geplaatst in een rechthoekig blok , rechts of links, met een breedte van 100 cm, maximale positionering veelzijdigheid enkele of dubbele, wandmontage of ge&iumlnstalleerd op een vlak XL unit . Uitgevoerd in wit Cristalplant biobased.

De Agape Flat 100 wastafel, met zijn vierkante, stevige vorm, is een opvallende en tegelijkertijd veelzijdig ontwerp in de badkamer.

Cristalplant is een materiaal wat bestaat uit een hoog percentage natuurlijke mineralen en een laag percentage polyester- en acrylpolymeren. Het materiaal is speciaal gecre&eumlerd voor sanitair producten en gemakkelijk in onderhoud. Het wordt ook gekenmerkt door een unieke &ldquosoft touch&rdquo en een schoonheid wat doet denken aan natuursteen. Bovendien is het 100% recyclebaar en vuurbestendig

Afmetingen: cm 100 x 20h x 42,3d
Gewicht: 27 kg
Levertijd: 3-5 weken.
Agape catalogus

Informatie: Dit product van Agape kunt U bestellen via onze studio. Voor meer info kunt u ons hier mailen of bel 010-2233820

Voor een persoonlijk vrijblijvend interieuradvies of bespreking van een complete hedendaagse interieurverbouwing bent u van harte welkom in onze studio.
Wij werken op afspraak.

Noctum Projecten presenteert de volledige collectie van AGAPE. 
De rol van Agape als marktleider in de zakelijke sector blijkt ook uit het vermogen van de producten  te reageren op de meest uiteenlopende behoeften. De verschillende productlijnen, onderdelen en accessoires vormen een ge&iumlntegreerd systeem gebaseerd op ontwerpprincipes ge&iumlnformeerd door voortdurend bijgewerkte onderzoek naar esthetiek, functies en technologie.
Agape’s producten zijn ISO 9001 gecertificeerd en de kwaliteit ervan wordt verder bevestigd door de vele prijzen welke het bedrijf door de jaren heen heeft gewonnen, namelijk de verschillende “Design Plus” awards, en producten die op de shortlist voor de ADI “Premio Compasso d’Oro” vertegenwoordigd waren.