Top

Paola Lenti Nido

  • Paola lenti nido aqua stoel design meube 2
  • Paola lenti nido aqua stoel design meube
  • Paola lenti nido aqua stoel design meube 5
  • Paola lenti nido aqua stoel design meube 4
  • Paola lenti nido aqua stoel design meube 1
0,00


PAOLA LENTI NIDO

Design: Patricia Urquiola

Fabrikant: Paola Lenti

De traditionele handmatige weeftechniek wordt toegepast op hoogtechnologische materialen om individuele zitmeubelen te creëren die zowel vertrouwd als hedendaags zijn. De Nido-leunstoel is comfortabel en fraai dankzij de zachte kussens. Hij kan vergezeld worden van een poef.
 
De structuur van de fauteuil is gemaakt van rvs AISI 304. De zichtbare delen zijn in rvs AISI 316. De poef structuur in polyurethaanschuim.
De bekleding is gemaakt met handgewoven Rope direct gevlochten op de structuur.
 
Deze combinatie aan materialen zorgt voor een doeltreffende waterafvoer, dus tevens uitermate geschikt voor buitengebruik.
  • Levertijd: 4-6 weken.
  • Klik hier voor de mogelijke uitvoeringen en kleuren. Let op: kleurstalen zijn indicatief en kunnen afwijken van de actuele kleuren.
De HOME Collection van Paola Lenti is verkrijgbaar in een variëteit aan zelf ontwikkelde stoffen.  Het gebruik van een rijk scala aan sprekende kleuren geeft de HOME collectie van Paola Lenti de ruimte zich bijzonder goed te lenen voor de hedendaagse architectonisch vormgegeven professionele of particuliere binnenomgeving.
Paolo Lenti zoekt met haar ontwerpen naar de balans tussen esthetische en technologische innovaties.  Strakke vormen en krachtige lijnen vormen de rode draad in haar ontwerpen.
Paola Lenti HOME bestaat uit een range van moderne modulaire sofa’s, banken, chaise longue, fauteuils en tafels.

Prijzen op aanvraag
Voor een persoonlijk interieuradvies of bespreking van een complete hedendaagse interieurverbouwing bent u van harte welkom in onze studio.
Noctum verzorgt turn-key verbouwingen en renovaties waarbij design en architectonische vormgeving onze ijkpunten zijn.
Wij werken op afspraak.

Meer design nieuws treft u aan op ons Blog

Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code