GET INSPIRED

Minimalistische en luxe vrijstaand bad uitgevoerd in cristalplant met legplanken. Verkrijgbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen. Kranen kunnen worden gemonteerd op de grond, op het bad of tegen de muur. De randen van de kuip kunnen in iedere dikte

SKU 11127657

Bel 010 2233820 of mail naar info@noctum.nl voor een vrijblijvend architectonisch interieuradvies of om u te laten informeren over de producten uit onze collecties (ook mogelijk buiten kantoortijden).
Wij werken in Nederland en ver daarbuiten. 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

AGAPE CARTESIO

Fabrikant Agape

Minimalistische en luxe vrijstaand bad uitgevoerd in cristalplant met legplanken. 
Verkrijgbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen. 
Kranen kunnen worden gemonteerd op de grond, op het bad of tegen de muur. 
De randen van de kuip kunnen in iedere dikte uitgevoerd worden. . 
lDe standaard versie van het Cartesio bad biedt een voorbeeld van zuivere, eenvoudige geometrie  en sluit naadloos aan bij elk interieur.
Cartesio is verkrijgbaar in verschillende configuraties . De vrijheid om de grootte te kiezen betekent dat dit bad kan worden aangepast aan elke badkamer.

Capacity lt 306 – 81 gal, Weight 230 kg – 507 lb,
Dimensions cm 176 x 98d x 55h – 69″1/4 x 38″5/8 x 21″5/8

Informatie: Dit product van Agape kunt U bestellen via onze studio. Voor meer info kunt u ons hier mailen of bel 010-2233820

Voor een persoonlijk vrijblijvend interieuradvies of bespreking van een complete hedendaagse interieurverbouwing bent u van harte welkom in onze studio.
Wij werken op afspraak.

Noctum Projecten presenteert de volledige collectie van AGAPE. 
De rol van Agape als marktleider in de zakelijke sector blijkt ook uit het vermogen van de producten  te reageren op de meest uiteenlopende behoeften. De verschillende productlijnen, onderdelen en accessoires vormen een ge&iumlntegreerd systeem gebaseerd op ontwerpprincipes ge&iumlnformeerd door voortdurend bijgewerkte onderzoek naar esthetiek, functies en technologie.
Agape’s producten zijn ISO 9001 gecertificeerd en de kwaliteit ervan wordt verder bevestigd door de vele prijzen welke het bedrijf door de jaren heen heeft gewonnen, namelijk de verschillende “Design Plus” awards, en producten die op de shortlist voor de ADI “Premio Compasso d’Oro” vertegenwoordigd waren.